Geef jouw reactie

Bedankt voor het plaatsen van jouw reactie over de ervaring die je met ons bedrijf hebt.
Het kan zijn dat de door jouw geschreven reactie niet direct zichtbaar is.
Wij behouden het recht om onbetamelijke reacties niet te plaatsen.

5 antwoorden
 1. Yvonne Bosch zegt:

  Beste Linda,
  Vorig jaar rond deze tijd was de maat voor mij vol. Ik wilde weer rijden, vrijheid. Ik vermeed al weer ruim 5 jaar de autoweg. In het verleden had ik al eens hulp gehad maar steeds ging de angst voor de autoweg weer in mijn hoofd zitten en vermeed ik het rijden op de autoweg. Met Linda ging ik aan de slag. Oefeningen thuis met Linda alvorens we samen de autoweg op gingen. Linda was kundig, rustig en begeleidde me perfect. Inmiddels rij ik alweer sinds juni 2022 op de autoweg. Iedere week onderhoud ik mijn vaardigheden. Het rijden is nog steeds geen hobby van mij. Maar ik ben trots op wat ik heb bereikt mede dankzij Linda.

  Beantwoorden
 2. Ingrid zegt:

  Na lange tijd niet meer op de snelweg te hebben gereden, ben ik vandaag voor de eerste keer alleen met de auto over de snelweg naar een afspraak gereden!
  En dat zonder stress voorafgaand aan het rijden of tijdens het rijden.
  Voor mij stond vast, ik wilde niet alleen maar praten over mijn rij-angst maar ook vooral doen door daadwerkelijk de snelweg op te gaan.
  Het was heel fijn dat ik zelf kon aangeven wat voor mij helpend was.
  Linda:
  – dankjewel voor de prettige begeleiding,
  – je geduld,
  – en de respectvolle manier waarmee je met mijn rij-angst bent omgegaan!

  Beantwoorden
 3. Leanne de Jonge zegt:

  Beste Erik,
  ik wil je ontzettend bedanken voor het teruggeven van het vertrouwen in mezelf om weer auto te rijden na zeker 28 jaar niet meer te hebben gereden. Dat heb je op ’n uiterst integere wijzen gedaan. Je kon me laten zien wat ik wel kon, en stimuleerde me enorm. Alle vaardigheden die je nodig hebt om veilig aan het verkeer deel te nemen heb je samen met mij opgepoetst en bijgeschaafd. Je hebt me vrijheid gegeven.
  Ontzettend bedankt hiervoor.
  Leanne de Jonge

  Beantwoorden
 4. Marlene zegt:

  Onlangs heb ik een aantal autorijlessen gedaan ivm het al geruime tijd niet meer te durven rijden. Dit waren sessies van 3 uur waarin er geleerd wordt om weer vertrouwen te krijgen zodat je weer ontspannen en met plezier gaat autorijden.
  Samen met Linda heb ik dit stap voor stap aangepakt. Doordat er op een andere manier uitleg wordt gegeven aan het observeren in het verkeer kwam mijn vertrouwen weer terug.
  Op verschillende manieren worden er tools aangeboden om over je angst heen te komen.
  Linda is super in het begeleiden hierin. Top !!

  Beantwoorden
 5. Francien Zander zegt:

  Mijn angst was enorm. Na 29 jaar niet meer gereden te hebben, rij ik nu weer.
  Ik heb geweldige begeleiding gehad van Linda,
  Er zijn nog wat punten waarbij ik me onzer voel, zoals de autosnelweg oprijden. Maar door de ontspanningsoefeningen en de gesprekken en goede begeleiding van Linda, ben ik nu in staat om mijn angsten te overwinnen en het wel te doen. Ik ben blij dat ik voor een groot deel van mijn angsten af ben en steeds een stapje verder durf te gaan. Linda, ontzetten bedankt 👍

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *