Wij helpen je op een andere manier dan je wellicht gewend bent te onderzoeken wat zorgt voor jouw klachten en hoe je die kunt aanpakken. Wij praten niet alleen over wat je bezighoudt. We werken ook met emoties en gevoelens die met bepaalde gedachten en overtuigingen gepaard gaan. Dat levert vaak opmerkelijke inzichten en resultaten op.

Je kunt van ons verwachten dat we samen met jou onderzoeken hoe je (over jezelf) denkt, hoe dat jouw klachten en verkeersangst beïnvloedt en welke (onverwerkte) gevoelens daarbij een rol spelen.

Wij komen naar jou toe. We werken in vanuit rust en volledige aandacht. In sessies van één, twee of drie uur wisselen we rijden af met therapeutische oefeningen. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag.

Geïnteresseerd?
Nadat je je hebt aangemeld via de website nemen we contact met je op. We hebben dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Daarna plannen we een intakegesprek bij je thuis, waarin we jouw klachten bespreken en jouw doelstelling duidelijk wordt. Als het behandelplan je aanspreekt, plannen we de begeleidingssessies in. Je krijgt alle tijd daarover na te denken. Je zit nergens aan “vast”.