Erik Eisma

Als ervaren (rij)instructeur en coach krijg is steeds meer verzoeken om mensen te begeleiding met vormen van rijangst. Vanuit een verleden in een verzorgend beroep begeleid en help ik graag mensen. Het is me in de loop der jaren steeds duidelijker geworden dat angst in het verkeer vaak een symptoom is van een onderliggende (angst)ervaring. Vanuit de NLP heb ik ervaren hoe wij kunnen opsporen waar reacties en angsten vandaan kunnen komen. Daarnaast ben ik therapeutisch NLP coach (en NLP Master praktitioner) en heb ik een medische/psychosociale basis opleiding. Met mijn achtergrond als rijinstructeur kan ik je dan ook uitstekend begeleiding naar (weer) angstvrij autorijden.  Graag begeleid ik ook jou om samen te ontdekken dat je weer met een veilig gevoel, zelfstandig en met zelfvertrouwen, aan het verkeer kan deelnemen.

“Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich om te slagen”

Linda van Meijl

Creativiteit en met mensen werken is mijn specialiteit. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in rijlesgeven aan mensen met een vorm van ASS, ADD, ADHD, NLD en mensen begeleiden om van rijangst verlost te worden.

Stel jezelf maar eens de vraag:
Wat betekent angst voor jou? Is dat positief of negatief voor jou? En wil je ervan af?
Als ik je dan vertel dat angst altijd positief is. Dat je angst aan of uit kunt zetten. Dat angst ons waarschuwt voor iets. Wat betekent dan dit voor jou?
Wil je weer de autosnelweg op, in een tunnel rijden of juist die ene plek weer bezoeken?
Wil je weer die vrijheid voelen om veilig met een gerust gevoel auto te rijden …