Erik Eisma

Als ervaren rijinstructeur krijg is steeds meer verzoeken om mensen te begeleiding met vormen van rijangst. Omdat ik vanuit mijn verleden in een verzorgend beroep graag mensen begeleid en help, ben ik mij hierin gaan specialiseren. In een NLP(D) opleiding heb ik geleerd hoe wij samen kunnen opsporen waar jou reacties/angsten vandaan komen. Daarnaast ben ik therapeutisch NLP coach (Coaching skills en NLP Master praktitioner). Met mijn achtergrond als rijinstructeur kan ik je dan ook uitstekend begeleiding naar (weer) angstvrij autorijden.  Graag begeleid ik ook jou om er voor te zorgen dat je weer met een veilig gevoel, zelfstandig en met zelfvertrouwen, met de auto aan het verkeer kan deelnemen.

“Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich om te slagen”

Linda van Meijl

Creativiteit en met mensen werken is mijn specialiteit. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in rijlesgeven aan mensen met een vorm van ASS, ADD, ADHD, NLD en mensen begeleiden om van rijangst verlost te worden.

Stel jezelf maar eens de vraag:
Wat betekent angst voor jou? Is dat positief of negatief voor jou? En wil je ervan af?
Als ik je dan vertel dat angst altijd positief is. Dat je angst aan of uit kunt zetten. Dat angst ons waarschuwt voor iets. Wat betekent dan dit voor jou?
Wil je weer de autosnelweg op, in een tunnel rijden of juist die ene plek weer bezoeken?
Wil je weer die vrijheid voelen om veilig met een gerust gevoel auto te rijden …